O Servisu

Transturist d.d. Tuzla posjeduje autobazu sa savremeno opremljenom halom za dnevnu njegu, tekuće održavanje i popravku vozila, površine 1.200 m2,  parking prostorom asvaltirane površine 6.000 m2,  te vlastitom stanicom za snabdijevanje pogonskog goriva.

U sastavu Transturista je i servis za opravku i održavanje vozila. Servis je opremljen najnovijom dijagnostičkom opremom (MANCats II) za dijagnosticiranje neispravnosti na vozilima marke MAN i NEOPLAN, kao i dijagnostičkim uređejem za ISUZU vozila

Servis u svom programu vrši i opravku i punjenje klima za sve vrste autobusa, te ugradnju originalnih dijelova poznatih proizvođača klima uređaja. 

U sklopu servisa se vrši i zamjena vjetrobranskih stakala za sve vrste autobusa. Od skora je otvoreno i motorno odjeljenje za djelimičnu ili potpunu opravku motora vozila MAN, NEOPLAN, ISUZU i MERCEDES.

Servis nudi i usluge redovnog servisa, izmjena ulja, filtera, pregled cijelog vozila, kao i davanje stručnih savjeta o načinu održavanja, servisiranja i rješavanja brzo nastalih otkaza sistema ili dijelova na vozilu za uspješno i brzo stavljanje vozila u mobilno stanje.

Posjedujemo i vlastito interventno vozilo, koje je u svakom trenutku spremno izaći, po potrebi, na teren radi otklanjanja kvarova na vozilu.

Servis je i ovlašteni serviser vozila ISUZU i vrši sve poslove oko redovnih servisa kao i opravku ISUZU minubus programa.

Posjedujemo i vlastiti magacin sa velikim brojem originalnih rezervnih dijelova za vozila NEOMAN, ISUZU i MERCEDES.

Najveće bogatstvo servisa je edukovan, profesionalan i odgovoran tim ljudi, koji garantira uspješnost, sigurnost i odgovornost za obavljeni posao.

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili trebate dodatnu informaciju, kontaktirajte nas ili nam pišite pomoću slijedećeg formulara.