Iznajmljivanje autobusa

D.D. Transturist Tuzla raspolaže sa modernim voznim parkom koji čine turistički autobusi renomiranih proizvođača, MAN, Neoplan i Isuzu. Svi naši autobusi zadovoljavaju Europske norme o zaštiti okoline i imaju ekološke motore (Euro 4, Euro 5 ili EEV) koji omogućavaju učinkovitije sagorjevanje goriva a u klima uređajima koristimo isključivo ekološke plinove

Svi naši kapaciteti se mogu koristiti po potrebi za najam autobusa.

Naši autobusi imaju svu potrebnu dokumentaciju za obavljanje kako linijskog tako i vanlinijskog prevoza putnika. Autobusi posjeduju opremu koja omogućava udobno putovanje kao što su turistička sjedišta, klima uređaj, DVD/audio oprema, toalet, mini bar, hladnjak i dr. Posjedujemo autobuse sljedećih kapaciteta:

  • Midi autobusi marke Isuzu kapaciteta od 29 do 31 sjedećih mjesta
  • Turistički autobusi marke MAN i Neoplan kapaciteta 45 sjedećih mjesta
  • Turistički autobusi marke MAN i Neoplan kapaciteta 49 i 50 sjedećih mjesta
  • Turistički autobusi marke Neoplan kapaciteta 54 sjedećih mjesta
  • Turistički autobusi marke MAN kapaciteta 57 sjedećih mjesta

Sve informacije u vezi sa najmom autobusa mozete dobiti na brojeve telefona 035/320-340 i 035/320-344 ili na e-mail saobracaj@transturist.ba ili rezervacija@transturist.ba

Pogledajte galeriju slika sa nekim od naših autobusa i kombija. Svojim klijentima uvijek nudimo najbolje i najkvalitetnije iskustvo, a pri izboru vozila uvijek vodimo računa o stvarnim potrebama.

Zahtjev za iznajmljivanje

Molimo Vas da popunite slijedeće podatke. Obratite pažnju na tačnost informacija, a posebno ispravnost kontakt podataka kako bi proces rezervacije i iznajmljivanja bio što fluentniji i jednostavniji, a ponuda što jasnija i preciznija. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Pišite nam

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge ili trebate dodatnu informaciju, kontaktirajte nas ili nam pišite pomoću slijedećeg formulara.